Voorwaarden

Opties en definitieve bevestiging

  1. Opties worden voor maximaal 1 maand gegeven.
  2. Voor groepen van meer dan 20 personen, vragen wij een aanbetaling van 10%, minimaal € 100,-. Na deze aanbetaling gelden onderstaande punten en is daarmee de optie een definitieve reservering geworden. Voor groepen onder de 20 personen moet u zelf, per email, bevestigen anders vervalt de optie.
  3. Met uw aanmelding verklaart u akkoord te gaan met deze algemene voorwaarden en verplicht u uw groep tot het respecteren van onze huisregels.

Deelnemers

  1. Bij aanmelding geeft u een schatting van het aantal deelnemers (met een marge van 10), deze schatting kunt u tot zes weken van tevoren nog wijzigen (voor meer deelnemers, alleen indien er nog extra kamers beschikbaar zijn). Twee weken voor aanvang dient u het definitieve aantal deelnemers door te geven. Horen we niets van u, dan brengen wij het maximale geschatte aantal in rekening.
  2. In geval van annulering van deelnemers binnen twee weken voor aanvang wordt 75% van de kosten in rekening gebracht. Vanaf twee dagen van tevoren wordt het volledige bedrag gerekend.
  3. Deelnemers die slechts een gedeelte van uw activiteit kunnen volgen, betalen toch het volledige bedrag. Er bestaat een dagtarief voor deelnemers die niet blijven overnachten.
  4. Gasten worden geacht om hun kamer aan het einde van het weekend schoon te maken. Indien wij toch nog schoon moeten maken, wordt € 7,50 p.p. in rekening gebracht.

Annulering

  1. Bij annulering van uw reservering minder dan 10 weken voor aanvang, brengen wij 25% van het minimum van het geschatte aantal deelnemers in rekening. Bij annulering minder dan 6 weken voor aanvang, wordt 50% hiervan in rekening gebracht. Bij annuleringen minder dan 3 weken van tevoren, wordt 75% in rekening gebracht.

Facturering

  1. Na afloop van uw activiteit ontvangt u van ons een factuur die u binnen 14 dagen per bankoverschrijving dient te voldoen. Contante betalingen zijn niet meer mogelijk.

Willibrordushuis
Broeders van Sint Jan
Oude Molstraat 35
2513 BA Den Haag